Rreth nesh

[column-sneeit-shortcode-enable-nested-0 class=”” width=”50″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ disable_responsive=”” sticky_inside=””][text text_format=””]Gazeta Selam ka për qëllim promovimin e lslamit burimor
të trashëguar brez pas brezi në shoqërinë shqiptare
nepërmjet postimit të materialeve të zgjedhura nga
haxhallarë dhe produksione të besueshme që bartin
të njëjtin qëllim dhe ideal. Vetë emri i faqes tenton
të përçojë mesazhin kyç të lslamit që muslimanët e
kultivojnë në jetën e tyre të përditshme në marrëdhënie
të shumta: atë të paqes dhe bashkëjetesës, mesazhin
sublim dhe të lartë të ofrimit të vlerave jo të imponimit të tyre.
Projekti afatgjatë i joni parasheh që “Selam” të jetë brend
shprese që do prezantohet në formatin e shtypur si gazetë,
radio stacion dhe si kanal televiziv me ndihmën e All-llahut.[/text][/column-sneeit-shortcode-enable-nested-0][column-sneeit-shortcode-enable-nested-0 class=”” width=”50″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ disable_responsive=”” sticky_inside=””][text text_format=””][/text][/column-sneeit-shortcode-enable-nested-0]