Mekka: Në Haxh këtë vit do të pranohen vetëm sauditët, përjashtohen shtetasit e huaj

HomeBesimi IslamHistori Islame

Mekka: Në Haxh këtë vit do të pranohen vetëm sauditët, përjashtohen shtetasit e huaj

Arabia Saudite ka njoftuar se për shkak të pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), këtë vit Haxhi do të kufizohet vetëm me shtetasit e saj sauditë, duke mos pranuar shtetasit e huaj për të kryer kushtin e pestë të Islamit, shkruan AA, përcjell Gazeta Selam.

Vehabizmi – Masakra intelektuale në emër të Teuhidit
Si e pranoi Islamin falsifikuesi i Kuranit!
Mësuesi dhe nxënësi

Arabia Saudite ka njoftuar se për shkak të pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), këtë vit Haxhi do të kufizohet vetëm me shtetasit e saj sauditë, duke mos pranuar shtetasit e huaj për të kryer kushtin e pestë të Islamit, shkruan AA, përcjell Gazeta Selam.

COMMENTS