Bota Islame, Lajme

Kush po mundohet të kërcënon Erdoganin

KORONAVIRUSI A PO PËRDORET PËR TA RRËZUAR ERDOGANIN NGA PUSHTETI DHE PËR TA FRENUAR FUQIZIMIN E TURQISË NEOOSMANE.

Të gjithë e dimë që opozita turke kemaliste janë vegla të satanistëve të morganëve, të billderbergëve, të rotshildëve, të rokfelerëve, të FMN, të SOROSIT.

Para ca ditësh serish opozita KEMALISTE-SATANISTE turke e akuzoi Erdoganin se po i fshehë numrat e të infektuarëve në Turqi me të ashquajturin shejtanin KORONAVIRUSIN.

Satanistët turq të majtët të djathtët dhe këta të mesit e akuzuan qeverinë turke se po i fsheh numrat e të infektuarëve në Turqi.

KEMALISTET-SATANIST duan që në Turqi të përhapin panik ne popull, që populli të besoj në ekzistencën e KORONAVIRUSIT dhe të pranojnë vaksinat helmuese.

Çka duan KEMALISTËT-XHONTURQIT, ata duan vaksinat nga perendimi per ti vrare turqit, kujt po i shërbejnë këta satanist.

Tani shtrohet pyetja hipotetike a janë KEMALISTET ushtria e satanait, a po kërcënohet Erdogani me luftë qytetare nëse nuk pranon këshillat e OBSH dhe të Fauçit për vaksinimin e popullit.

A mos vallë Erdogani po kërcënohet nga Bill Gejtsi, Fauçi dhe OBSH me hedhjen e helmeve kimike në vendet publke në Turqi, nëpërmjet satanistëve KEMALIST të vampirit Atatürk nëse nuk zbatojnë vendimet e aatanistëve per vaksinimin me detyrim të popullit.

Turqia me një popullatë prej 90 miljonë në krye me Erdoganin e ka minimizuar numrin e te infektuareve ne 13 mijë kurse Italia me një popullatë prej 57 miljonë e ka rritur numrin e të infektuareve ne 70 mijë persona. Numrat na lenë të kuptojmë që qeveria italiane është komplet nen urdhërat e satanistëve, ndërsa qeveria turke këtë e ka bere nga presioni por duke i ulur numrat ne 13 mijë minimum.

Abdullah Hoti në Kosovën 1,7 banorë e kishte rritur numrin e të infektuareve me shumë sesa Erdogani në Turqinë 100 miljonshe me muhaxheret sirianë.

Tani shtrohet pyetja a duhet të bëhet koalicioni muslimano- ortodoks kunder satanisteve perendimor, them që po, a ka ndodhur, them që po ndodh. Por tani shtrohet pyetja tjetër Turqia me Rusinë a mund ti përballojnë presionet e satanistëve KFR-666, është koxha vështirë shkaku që njerëzimi në shpirt janë të korruptuar.

Njerëzimi po shkon drejtë fundosjes drejtë shkatërrimit, qëllimi i satanistëve është të na vrasin shpirtin dhe kështu të na shnderrojnë në monstra dhe robot.

Ndihmën duhet ta kërkojmë te Krijuesi i Madhërishëm, por tani shtrohet sërish pyetja hipotetike a do të na ndihmojë Allahu i Madhërishëm të mundim satanistët kur ne i bindemi satanisteve dhe jo Krijuesit tonë.

Po e perfundojë këtë shkrim me një thënje kuranore, Allahu nuk e ndryshon gjendjen e një populli nese ne vet nuk e ndryshojmë gjendjen tonë.

Bajram Shabani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *