I Dërguari i Allahut a.s. gjithnjë na urdhëronte t’i qetësonim ethet me ujë

HomeKURIOZITETE

I Dërguari i Allahut a.s. gjithnjë na urdhëronte t’i qetësonim ethet me ujë

Fatime bint Mundhiri tregon se sa herë që Esma bint Ebi Bekrit r.a. i sillnin ndonjë grua të sëmurë me ethe, ajo luste Allahun për të, pastaj i spërka

Vaji i farës së zezë, një dritë e bardhë në fund të tunelit në luftën ndaj COVID19
SI E RËZUAN PRESIDENTIN MURSI?
Begatia dhe bereqeti i Bismilahit

Fatime bint Mundhiri tregon se sa herë që Esma bint Ebi Bekrit r.a. i sillnin ndonjë grua të sëmurë me ethe, ajo luste Allahun për të, pastaj i spërkaste pak ujë në kraharor dhe thoshte: “I Dërguari i Allahut a.s. gjithnjë na urdhëronte t’i qetësonim ethet me ujë.” (5724)

Ebu Hurejra r.a. tregon se Pejgamberi a.s. ka thënë: “Për çdo sëmundje që ka zbritur Allahu, Ai ka zbritur edhe ilaçin e saj.” (5678)

COMMENTS