Erdoğan për Macronin: Kush je ti që propozon ristrukturimin e Islamit?

HomeLajme

Erdoğan për Macronin: Kush je ti që propozon ristrukturimin e Islamit?

Duke mbajtur një fjalim gjatë një ngjarje në kryeqytetin Ankara të Martën, Presidenti turk Rexhep Tajip Erdoğan kritikoi ashpër fjalët e fundit të Pre

Egjipt, vazhdojnë portestat kundër regjimit të Sisit
PALESTINE E GATSHNE TE BËJË NJË MARRËVESHJE TREGETIE ME TURQINE
Miliona fëmijë mund të vdesin në Jemen nëse bota nuk reagon

Duke mbajtur një fjalim gjatë një ngjarje në kryeqytetin Ankara të Martën, Presidenti turk Rexhep Tajip Erdoğan kritikoi ashpër fjalët e fundit të Presidentit francez Emmanuel Macron rreth Islamit dhe duke i quajtur ato “mosrespekt dhe provokime”.

“A kemi thënë ndonjëherë Krishterimi, Judaizmi duhet të ristrukturohet? Kush je ti që të propozosh ristrukturimin e Islamit?”, Nënvizoi Erdoğan në fjalimin e tij si shënjestër e liderit francez për ligjërimin e tij anti-islam.

COMMENTS