Category: Opinione

NËNA

NËNA

NËNA Shkruan: Amra Ibraimi Unë kam lindur nga dashuria andaj je vet dashuria Nënë... A.I Nëna është e shtrenjt [...]
Besnikëria

Besnikëria

Shkruan; Amra Ibraimi Sinqeriteti dhe besnikeria e bëjnë Familjen një Parajsë të vërtetë! Njeriu në jetë kalon nëpër sfida të ndryshme, peripeti [...]
Kosova dhe projekti Bayraktar

Kosova dhe projekti Bayraktar

Burime të sigurta nga industria dhe Teknologjia e kompanive Turke! Bayraktar dhe Roketsan Flasin per nje projekt madheshtor ( sherbimet e intelegjence [...]
Alija Izetbegović: A po edukojmë muslimanë apo frikacakë?

Alija Izetbegović: A po edukojmë muslimanë apo frikacakë?

Kjo ese nga Alija Izetbegović është një thirrje për zgjim drejtuar prindërve muslimanë, mësuesve dhe të gjithë atyre që dëshirojnë t’i shohin musl [...]
A do të ketë fillim të vitit shkollor të sukseshëm ?

A do të ketë fillim të vitit shkollor të sukseshëm ?

Shkruan: Hamzi Ibraimi Të gjithë shpresuam që fillimi i vitit 2020 do të jetë një vit ku do të ketë lumturi, do të ketë ndalje të luftërave nëpër b [...]
LIBANI BASTIONI I FUNDIT ISLAM(I . S . R . A . E . L.)

LIBANI BASTIONI I FUNDIT ISLAM(I . S . R . A . E . L.)

Parolla e Imperialistëve është; ‘’Kush është i fuqishëm ai është i drejtë’’! Ndërsa ai Turk është; ‘’Ai që është i drejtë, është i fuqishëm’’!!! Sa [...]
A ka zbuluar Turqia rezerva të gazit natyror në Detin e Zi?

A ka zbuluar Turqia rezerva të gazit natyror në Detin e Zi?

Turqia ka zbuluar energji në Detin e Zi, ka shumë të ngjarë gaz natyror, njoftoi Bloomberg, pasi Presidenti Rexhep Tajip Erdoğan u premtoi t'u jepte p [...]
7 / 7 POSTS