Category: Muhamed b. Sytari

Ne vijmë.., ne edhe shkojmë..!

Ne vijmë.., ne edhe shkojmë..!

Sot, shkova në varrezat e qytetit. Një pafundësi profilesh të njohura e të panjohura njerëzish, disa prej të cilëve diç më kujtojnë e, disa, jo..! [...]
“Dhe bota mbytet në zullume, përherë e më shumë..!”

“Dhe bota mbytet në zullume, përherë e më shumë..!”

"Dhe bota mbytet në zullume, përherë e më shumë..!" Dr. Mustafa Mahmud (1921 - 2009), është një personalitet i çuditshëm i historisë së mendimit is [...]
2 / 2 POSTS