Category: Mr. Ejup Haziri

Forma e namazit të Pejgamberit sipas Shkollës Hanefite

Forma e namazit të Pejgamberit sipas Shkollës Hanefite

Mr. Ejup Haziri Hyrje Disa tema radhazi ia kemi kushtuar Ebu Hanifes dhe shkollës juridike hanefite, në mënyrë që të kuptohen drejt disa gjëra dhe t [...]
1 / 1 POSTS