Category: Analiza

Udhëheqësi i njerëzve të lirë përballë Fashizmit Global Digjital

Udhëheqësi i njerëzve të lirë përballë Fashizmit Global Digjital

Po jetojmë në një epokë surreale, një epoke kur cilësia e jetës së njerëzve është rritur në maksimum, kur popullsia e planetit është rritur gjithashtu [...]
Kosova dhe projekti Bayraktar

Kosova dhe projekti Bayraktar

Burime të sigurta nga industria dhe Teknologjia e kompanive Turke! Bayraktar dhe Roketsan Flasin per nje projekt madheshtor ( sherbimet e intelegjence [...]
Alija Izetbegović: A po edukojmë muslimanë apo frikacakë?

Alija Izetbegović: A po edukojmë muslimanë apo frikacakë?

Kjo ese nga Alija Izetbegović është një thirrje për zgjim drejtuar prindërve muslimanë, mësuesve dhe të gjithë atyre që dëshirojnë t’i shohin musl [...]
LIBANI BASTIONI I FUNDIT ISLAM(I . S . R . A . E . L.)

LIBANI BASTIONI I FUNDIT ISLAM(I . S . R . A . E . L.)

Parolla e Imperialistëve është; ‘’Kush është i fuqishëm ai është i drejtë’’! Ndërsa ai Turk është; ‘’Ai që është i drejtë, është i fuqishëm’’!!! Sa [...]
A ka zbuluar Turqia rezerva të gazit natyror në Detin e Zi?

A ka zbuluar Turqia rezerva të gazit natyror në Detin e Zi?

Turqia ka zbuluar energji në Detin e Zi, ka shumë të ngjarë gaz natyror, njoftoi Bloomberg, pasi Presidenti Rexhep Tajip Erdoğan u premtoi t'u jepte p [...]
5 / 5 POSTS