Histori Islame, KURIOZITETE

Arkitektët shqiptarë në Perandorinë Osmane

Historia e Perandorisë Osmane është e lidhur ngushtë me emrat e shqiptarëve, të cilët kanë dhënë një kontribut të pamohueshëm dhe mjaft gjurmëlënës gjatë perandorisë osmane. Ata kanë qenë burra shteti, arkitektë dhe personalitete të shquara në fusha të ndryshme të jetës politike e shoqërore.
Në bashkëpunim me Targa ALB, Gazeta Selam ju sjell edhe një video tjetër, kësaj radhe fokusin e kemi tek arkitektët, kush ishin ata dhe cili ishte kontributi i tyre ? Zbulojeni në këtë video të shkurtër, mos e leni që tju kaloj !

Le ti njohim këta burra të mëdhenj shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *