1 2 3 30 10 / 291 POSTS
Shpërblimi për atë që i jep iftar agjëruesit

Shpërblimi për atë që i jep iftar agjëruesit

Zejd b. Halid El Xhuhenijj transmeton se Pejgamberi (paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të) ka thënë: “Aiqëijepiftaragjëruesitdotaketëshpërblimine [...]
William Henry Quilliam – Një Anglo-Mysliman, i cili mbrojti Islamin në Britanin e Madhe

William Henry Quilliam – Një Anglo-Mysliman, i cili mbrojti Islamin në Britanin e Madhe

ndryshe njohur si Abdullah Quilliam Një Anglo-Mysliman, i cili mbrojti Islamin në Britanin e Madhe Një gjeni anglo-mysliman, i cili u shqua n [...]
Grusht shtet i ri, apo vetëm një përceptim publik!?

Grusht shtet i ri, apo vetëm një përceptim publik!?

Grusht shtet i ri, apo vetëm një përceptim publik!? Shkruan: Hamzi Ibraimi Para disa ditësh, ushtarë dhe gjeneralë turq në pension në Republik [...]
Kungulli dhe dobitë e tij

Kungulli dhe dobitë e tij

All-llahu i Gjithfuqishem e permend kungullin ne Kur’an ku flet per e derguarin e vet te bekuar,Junusin a.s duke thene:”Dhe Ne beme qe per te te mbije [...]
Tre sekrete për një gjumë më të shëndetshëm gjatë Ramazanit

Tre sekrete për një gjumë më të shëndetshëm gjatë Ramazanit

Nëse keni përjetuar lodhje ose jeni privuar prej gjumit në Ramazan, tani është koha për të menduar seriozisht përmirësim e tij. Të gjithë e dimë se ne [...]
Fëmija musliman dhe prifti

Fëmija musliman dhe prifti

Abdullahu, djalë i dy prindërve, babai i tij është nga tokat arabe, kurse e ëma një muslimane nga Austria. Abdullahu lindi në Austri, vendi ku nëna [...]
1 2 3 30 10 / 291 POSTS